Franke logo
Povratak

Franke Caffe aparat A800 FM EC

Franke caffe aparat A800 FM EC

 

Neograničene mogućnosti

Kultura pijenja kave je način života, a nikad prije ljubiteljima kave nisu bile ponuđene tolike mogućnosti da uživaju u vlastitoj jedinstvenoj šalici.

S A800, mogućnosti su doista neograničene. Ovaj aparat omogućuje vam da proizvedete gotovo svaki napitak koji poželite, pružajući vam priliku za stalna iznenađenja i nova iskustva. Osim toga, A800 je dizajniran za beskompromisnu učinkovitost, što znači da može zadovoljiti i najviše zahtjeve.

Franke aparat za kavu Franke aparat za kavu

Korisničko sučelje osjetljivo na dodir

  • Novi 10,4-inčni zaslon: Zaslon u boji, osjetljiv na dodir, nudi jednostavno i intuitivno upravljanje aparatom.

  • Intuitivno upravljanje: Veliki zaslon prikazuje pravi potencijal A800 aparata, pružajući vrhunsku user-friendly operaciju.

  • Prilagođeno korisnicima: Sustav upravljanja je savršeno prilagođen vlasnicima tvrtki, voditeljima i zaposlenicima, čineći rad s aparatom jednostavnim i učinkovitom iskustvom za sve korisnike.

Za vaše goste: Zapanjujuća jednostavnost

  • Samoposluživanje: Omogućuje vašim gostima da jednostavno odaberu napitke putem atraktivnog menija.
  • Jednostavno naručivanje: Pomoću jednostavnih dodira i povlačenja prsta po zaslonu, gosti mogu lako naručiti napitak, odabrati njegovu veličinu i dodati željene arome.
  • A800 u akciji: Nakon što gosti naprave svoje izbore, A800 preuzima sve i savršeno priprema njihov napitak.

Za vaše osoblje: Zapanjujuća učinkovitost

A800 redefinira radnu učinkovitost vašeg osoblja omogućujući unos velikog broja narudžbi jednim korakom. Nakon unosa, A800 automatski obrađuje sve narudžbe, čime se omogućava brzo i jednostavno pozivanje određenih napitaka uz samo jedan dodir. Ova inovacija značajno smanjuje obujam posla vašem osoblju, minimizira greške i osigurava besprijekoran rad aparata. S A800, vaša ekipa će uživati u maksimalnoj učinkovitosti i optimiziranom kapacitetu rada, omogućujući vam da pružite vrhunsku uslugu s lakoćom.

Za poduzetnike-vlasnike: Zapanjujuća personaliziranost

A800 nudi izvanrednu razinu personalizacije, omogućujući vam da prikaz napitaka na zaslonu prilagodite prema svojim specifičnim željama. Možete lako postaviti izbor i redoslijed pića, dodati privlačne fotografije koje će zaintrigirati korisnike te integrirati marketinške poruke koje poboljšavaju prodaju. Ove mogućnosti omogućuju vam da jednostavno prilagodite korisnički meni različitim područjima upotrebe ili sezonskim kampanjama. Pregled menija s atraktivnim prikazom ponude napitaka motivira kupce da isprobaju nešto novo, zadovolje svoju znatiželju i utaže žeđ. S A800, vaša ponuda postaje privlačna i dinamična, što doprinosi povećanju zadovoljstva kupaca i uspjehu vašeg poslovanja.

Švicarski dizajn

A800 je u potpunosti proizveden u Švicarskoj, s naglaskom na besprijekornu švicarsku kvalitetu u svakom detalju. Ovaj aparat je stvoren da zadovolji najviše standarde, s filozofijom koja se temelji na bezkompromisnoj kvaliteti i maksimalnoj učinkovitosti. Svaki aspekt A800 dizajniran je kako bi udovoljio najvišim zahtjevima, osiguravajući švicarsku pouzdanost, točnost i efikasnost. Pogledajmo bliže unutrašnjost i rad ovog iznimnog aparata, koji svojim sofisticiranim dizajnom i vrhunskim performansama opravdava reputaciju švicarske preciznosti.

Izuzetan sustav za kuhanje

Patentirani sustav za kuhanje čini srce aparata A800, dizajniran za konstantno poboljšanje rezultata ekstrakcije kave i garantiranje profinjenog užitka pri ispijanju. Ovaj napredni sustav uključuje tri jedinice za kuhanje: cjedilo od 43 mm, cjedilo od 50 mm i patentirani iglični filter, koje su precizno prilagođene različitim stupnjevima ekstrakcije potrebnim za pripremu širokog spektra napitaka. Jedinica se može brzo i jednostavno ukloniti s prednje strane aparata bez upotrebe alata, što omogućuje lako servisiranje i održavanje. A800 nudi vrhunske performanse i jednostavnost korištenja, čime osigurava vrhunski okus kave u svakom šalici.

Franke aparat za kavu

Precizni mlinci za zrna

A800 aparat omogućuje opremanje s do tri mlinca za zrna, pružajući maksimalnu fleksibilnost i preciznost. Posude za zrna su lako dostupne i jednostavne za punjenje, osiguravajući optimalan protok zrna kroz punilicu. Posude se mogu jednostavno ukloniti pomoću centralnog mehanizma za otključavanje na prednjoj strani aparata, što omogućuje brz pristup podešavanju stupnja grubosti zrna u keramičkom mlincu, bez potrebe za alatima. Precizne pločice za mljevenje su izuzetno izdržljive, osiguravajući dugotrajne i ravnomjerne rezultate mljevenja, što garantira savršenu kavu svaki put.

Tri grijača

Aparat A800 opremljen je s tri potpuno odvojena bojlera za vodu, pripremu kave i pjene, što je ključno za postizanje njegovih velikih kapaciteta. Ovi bojleri omogućuju simultanu pripremu kave, nalijevanje vruće vode za čaj i proizvodnju pare, što osigurava brz i učinkovit rad čak i u najzahtjevnijim uvjetima. Dizajniran za vrhunsku učinkovitost, A800 se odlikuje savršenom sinkronizacijom svih komponenti, pružajući optimalne rezultate i jamčeći vrhunski užitak pri svakom gutljaju, bilo u Švicarskoj ili bilo gdje u svijetu.

Franke aparat za kavu

Jedinstven A800 sustav

Jedinica za hlađenje: Opcija (1)

Nova 12-litarska Franke jedinica za hlađenje savršeno se uklapa u cjelokupni dizajn aparata A800, zahvaljujući svojoj usklađenoj boji, dimenzijama i vrsti materijala. Iako je dizajnirana kao savršena nadopuna za A800, uz FoamMaster™ jedinicu za izradu mliječne pjene, možete koristiti i bilo koji tradicionalni hladnjak. Franke jedinica za hlađenje nudi fleksibilnost i može se jednostavno dodati naknadno, osiguravajući izvanrednu kvalitetu mliječne pjene pri svakom korištenju.

Dodatne opcije aparata A800 (2)

Aparat A800 nudi širok raspon dodatnih opcija koje omogućuju prilagodbu prema specifičnim potrebama vašeg poslovanja. Možete odabrati drugi ili čak treći mlinac za zrna, s mogućnošću pohrane 2×1 kg ili 1×2 kg zrna u spremnicima koji se mogu zaključati za dodatnu sigurnost. Također, dostupni su jedan ili dva odvojena sustava za doziranje praha, idealni za čokoladni ili mliječni prah, s mogućnošću zaključavanja.

Za optimalnu funkcionalnost, A800 nudi izbacivač taloga kave, senzor za šalicu, te M2M/telemetriju za daljinsko praćenje performansi. Uz sustav za plaćanje, podignuto postolje od 100 mm, i opcije Autosteam za poboljšano pjenjenje mlijeka ili Autosteam Pro za automatsku pripremu mliječne pjene, A800 je dizajniran da udovolji svim vašim zahtjevima.

Dozator arome Flavor-Station (3)

A800 aparat opremljen je automatskim sustavom za doziranje do tri različite vrste sirupa. Ovaj sustav, poznat kao Flavor-Station, omogućuje jednostavnu i brzu pripremu napitaka s dodatnim aromama, pružajući vašim gostima još širi izbor okusa.

Grijač šalica (4)

A800 aparat dolazi s grijačem šalica koji sadrži četiri grijane police. Ovaj dodatak osigurava da su šalice uvijek optimalno zagrijane, što pridonosi savršenom užitku u svakom napitku, održavajući idealnu temperaturu kave od prve do zadnje kapi.

Savršena prilagodljivost

A800 aparat nudi iznimnu prilagodljivost, omogućujući vam da kombinirate različite dodatke kako biste stvorili savršeno rješenje prilagođeno vašim potrebama.

Jedan od ključnih dodataka je jedinica za hlađenje SU05, koja nudi elegantno rješenje za održavanje mlijeka na optimalnoj temperaturi. S Foammaster™ (FM) sustavom, možete uživati u toplom ili hladnom mlijeku te mliječnoj pjeni s individualno podesivom gustoćom, uz integrirani sustav čišćenja. Milk System (MS) omogućuje precizno doziranje toplog mlijeka i mliječne pjene putem pumpe.

A800 također nudi KE200, malo čudo s dodatnim mlincem, dvjema posudama za kavu u zrnu (2 × 2 kg) koje se mogu zaključati, te jednom ili dvije posude za doziranje praha. Izbacivač potrošene kave, grijač šalica, M2M telemetrija, sustav naplate, povišene nogice (100 mm), Autosteam mlaznica za pjenu ili Autosteam Pro za automatsko pjenjenje mlijeka dodatno proširuju njegove mogućnosti.

Kombinacija hlađenja mlijeka i grijanja šalica u Chill & Cup jedinici omogućuje vam da uštedite prostor, dok stanica za automatsko doziranje sirupa nudi do tri različita okusa, pružajući vašim gostima neograničene mogućnosti prilagodbe napitaka.

SpecifikacijaDetalji
Dimenzije Š/V/D (mm) 340mm / 796mm / 600mm
Težina (kg) 58
Čišćenje EasyClean
Dvostruki izljev za kavu Da
Dvostruki izljev za mlijeko Da
Poseban izlaz za vrč Opcionalno
Broj dostupnih kuhalnih jedinica 3
Promjer klipa (mm) 43-50
Kapacitet (ovisno o kuhalnoj jedinici) (g) 16-22
Senzor za prepoznavanje šalica Opcionalno
Mlaznica za paru Opcionalno
Odvojeni izljev tople vode Da
Visina izljeva za kavu (mm) 85-180
Podesivi izljev za kavu Automatski
Kapacitet spremnika za talog 80
Automatski tajmer za uključivanje/isključivanje Da
Buka (db) <70
Napitci Espresso, Kava, Kuhana kava, Cappuccino, Čokolada, Vruće mlijeko, Vruće mlijeko s pjenom, Hladno mlijeko, Hladno mlijeko s pjenom, Okusi, Vruća voda, Para, Latte Macchiato, Kava s mlijekom
Broj spremnika za zrna kave 3
Spremnik za zrna s mogućnošću zaključavanja Opcionalno
Kapacitet spremnika za zrna (standardni) (g) 1,200.00
Fiksni priključak Da
Spremnik za vodu (ugrađen) Ne
Spremnik za vodu (vanjski) Opcionalno
Foammaster Da
Druga vrsta svježeg mlijeka Opcionalno
Auto Steam Pro, Podesiva konzinstencija pjene Opcionalno
Auto Steam, potpuno automatizirano grijanje mlijeka Opcionalno
Mlijeko u prahu Opcionalno
Kapacitet spremnika za svježe mlijeko 4-12
Preporučena dnevna količina (šalice) 250
Preporučena godišnja količina (šalice) 60000


Franke caffe aparat A300

Franke Caffe aparat A300

Franke caffe aparat A600

Franke Caffe aparat A600

Franke caffe aparat A600 MS EC

Franke Caffe aparat A600 MS EC

Franke caffe aparat A600 FM CM

Franke Caffe aparat A600 FM CM

Franke caffe aparat A600 FM EC

Franke Caffe aparat A600 FM EC

Franke caffe aparat A800

Franke Caffe aparat A800

Franke caffe aparat A1000

Franke Caffe aparat A1000


Prednosti poslovanja sa SPAZ-om

  • Više vrsta espresso kave: Julius Meinl, Lavazza, Illy, Costa coffee, Covim, Amigos
  • Najpoznatije instant kave: Nescafe i Jacobs
  • Top brandovi aparata: FRANKE, Necta, Waterlogic
  • Mogućnost postavljanja Point of use (POU) aparata za vodu
  • Različite vrste naplatnih sustava - mogućnost beskontaktnog plaćanja mobilnom aplikacijom, bankovnim i comapny karticama
  • Aparati za: bolnice, fakultete, škole, vojarne, policijske postaje, urede, tvorničke hale, sportske dvorane, trgovačke centre, benzinske postaje, automat klubove
  • Visoke ocjene konzumenata za kakvoću napitaka i snack asortimana
  • Certifikati kvalitete: ISO 9001, ISO 14001, HACCP; Rad na siguran način, higijenski minimum, sanitarne knjižice.
  • Najveća tvrtka u području samoposlužnih aparata Hrvatskoj
  • U mogućnosti smo popratiti Vas s aparatima putem vending cornera specijaliziranim za javne prostore
  • Uvođenje jednog operatera za sve vrste aparata pojednostavljuje poslovanje i garantira istu kvalitetu usluge na razini cijele Hrvatske